Millersbeach 

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Hartelijk dank voor jullie interesse in onze mooie beachclub MillersBeach,…dé trouwlocatie voor jullie mooiste dag. En er mag ook op het strand worden getrouwd! Lekker met de voetjes in het zand.

Een thema voor jullie dag verzorgen, aangepaste aankleding, heerlijke hapjes, feestelijke cocktails, heerlijk rustig dineren, of juist knallend de avond in met een uitgebreide BBQ en die ene DJ die “jullie”muziek speelt? Een prachtig trouwbloemwerk of overal tropische bloemen, het gezamenlijk oplaten van Lucky Balloons, een spectaculaire aankomst van jullie als bruidspaar over zee in een powerboat?

Weer of geen weer, Millersbeach staat garant voor een schitterende dag. De unieke sfeer die het strand, de zon, zee, strand en de prachtige Haagse duinen bieden, dragen hier allen aan bij. Slaat het weer om? Wij zorgen ervoor dat jullie droog en minstens zo gezellig jullie trouwerij beleven.

Groots of subtiel, bij ons is alles mogelijk! Wij leveren uitsluitend maatwerk voor deze bijzondere dag en de mogelijkheden zijn eindeloos, geheel afgestemd op jullie persoonlijke wensen en beschikbare budget.

Millersbeach is gelegen aan het strand dat Scheveningen met Kijkduin verbindt. Deze unieke locatie huurt u in haar geheel, of gedeeltelijk af voor uw huwelijk, op deze manier kunt u in alle privacy vertoeven op één van de mooiste plekken aan de Nederlandse kust. Daarnaast zijn we zeer goed bereikbaar, en is er ruim gratis parkeergelegenheid.

Millersbeach heeft een moderne, karakteristieke en warme uitstraling, en is vanwege de prachtige ligging, fantastische ambiance, hoog service niveau en sublieme Mediterrane keuken, dé locatie bij uitstek om je ceremonie, “Taart & Toost”, lunch, receptie, felicitaties, diner en feest te laten plaatsvinden.

Nog net niet getrouwd? Dan kun je bij Millersbeach ook een geweldig vrijgezellenfeest beleven. Millersbeach verwelkomd groepen van 20 tot 1000 personen en helpt en adviseert graag bij alle aspecten van de bruiloft.

Samen met jullie streven wij een dag na die perfect is verzorgd en onvergetelijk zal zijn.

Voor meer informatie, een bezoek aan Millersbeach, of wanneer jullie een persoonlijk gesprek wensen, kunt u contact opnemen met:

Caroline van der Voort: 06- 34 83 32 75 mail: events@millersbeach.nl