Locaties

Begin 2014 is Somhoreca opgericht ten behoeve van het creëren van een sales, marketing en public relations platform voor de bij haar aangesloten bedrijven.   
De onderneming behartigt voor deze 7 gerenommeerde Haagse horeca bedrijven. De aangesloten Haagse locaties zijn De Tijd Bar & Grill, Eetcafé CLOOS, Hudson Kijkduin, Millers, Millers Beach, Xieje en Burrata Turfmarkt, Burrata Goudenregenplein, De Haagsche Kluis en Plein XIX

Deze bedrijven hebben allemaal een zeer uiteenlopende uitstraling, waardoor wij u voor elk evenement een perfecte locatie en sfeer kunnen bieden en waar wij ruimtes bieden die gedeeltelijk of in zijn geheel zijn af te huren. Wilt u voor een groep reserveren dan kunt u hier informatie aanvragen. 


Het Plein, centrum Den Haag

Sinds jaar en dag is het Plein vooral bekend om de horeca gelegenheden die zich hier hebben gevestigd en waar veel van de, in de omgeving werkende gasten komen voor een (zaken) lunch, borrel en/of diner. Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten bent u op het Plein aan het juiste adres, daar vele zaken eigen, mooie, ruime aparte zalen bieden.
Het Plein trekt veelal professioneel en hip publiek en overdag zit u het best aan een tafeltje op het terras met het gezicht in de zon. 
’s Avonds schudt het Plein de relaxte sfeer van de dag van zich af, de stemgeluiden sterken aan en de muziek van de cafés vullen het Plein.

Van de 7 bedrijven die bij Somhoreca zijn aangesloten vindt u De Tijd Bar & Grill, Cloos, Millers, De Haagsche Kluis en Plein XIX op het Plein. Alle dagen van de week bent u op deze prachtlocaties van harte welkom.

Xieje ligt in de buurt van de Haagse Hogeschool.

In een woonwijk bij het Goudenregenplein vindt u, Burrata. Wilt u heerlijk, rustig dineren kom hier dan genieten van de met liefde gemaakte Italiaanse gerechten. De tweede vestiging van Burrata vindt u aan de Turfmarkt in Den Haag. 

In kijkduin kunt u Hudson Kijkduin bezoeken en van maart t/m oktober bent u weer van harte welkom bij ons heerlijke strandtent Millersbeach.